Om os

Om AC Recycling

AC Recycling ApS er ejet af Christian og Jette Malthe-Bruun. Firmaet har i dag, udover Christian og Jette, 2 fuldtidsansatte samt en del indlejede maskinførere tilknyttet.

Christian er stort set vokset op i en skovmaskine. Hans far drev skovbrug og savværk ved Gjerrild på Djursland, så skoven blev en naturlig legeplads for Christian. Efter folkeskolen blev han uddannet Skovarbejder på Skovskolen i Sunne i Sverige. Da han var 19 år tog han til Tyskland, for at skove træ, og her blev kimen lagt til det store netværk han har i dag. Med årene blev det også til opgaver med Knusning på genbrugspladser både i Sverige og Danmark med en amerikansk CBI knuser.

I 2013 kom Jette til, og firmaet AC Recycling blev stiftet.

Firmaet beskæftigede sig hovedsageligt med køb og salg af skovmaskiner. Men da det blev svært at få andre til at levere maskinerne hurtigt nok, blev den første lastbil med blokvogn købt, så vi selv kan hente og levere maskinerne til kunderne. En lastbil blev hurtigt for lidt. Så der måtte udvides med endnu en lastbil og blokvogn, så vi kunne levere dobbelt så mange maskiner.

Opgaverne i firmaet blev senere udvidet med egentlige skovningsopgaver. Først i Polen og sidenhen i flere områder i Tyskland.

Firmaet voksede hurtigt – så hurtigt at vi i 2021 valgte at omdanne firmaet til et ApS. Da der kom mere og mere papirarbejde, valgte Jette at stille lastbilen, og sidder idag med det administrative arbejde på kontoret herhjemme.

Det nyeste vi beskæftiger os med, er de mobile knuseranlæg som til dagligt bl.a. knuser dybstrøelse på forskellige biogasanlæg. De bliver også brugt til f.eks. brandslukning. Vi har bl.a. hjulpet med brandslukning, da det brændte på Kronospan i Ryomgaard, i en silo med flis på Studstrupværket i Århus, i en hal med skaller i Langkastrup og sidst var det en brand i en silo på Ålborg Portland.

Hos AC Recycling er ingen opgave hverken for lille, for stor, for let eller for svær. Som vores navn antyder, så går vi ind for genbrug. Disse store maskiner kan klare mange års trofast arbejde, og kan få et nyt formål efter at have tjent et andet.

Ac Recycling Jette Christian

Kontakt os